Home Business Як правильно підійти до вибору пошукового магніту та що з ним робити

Як правильно підійти до вибору пошукового магніту та що з ним робити

by buma888

Пошуковий магніт зовні нагадує шайбу, розмір і висота якої на порядок більша за традиційну. З одного боку, по центру, вона оснащена осердям з неодиму, потужність якого на різних пристроях відрізняється.

Пошуковий магніт купити прагнуть люди, що захоплюються розшуком різного роду металу:

  • срібними виробами;
  • золота;
  • металобрухту;
  • військових артефактів та багато іншого.

Пошукові магніти зустрічаються різних розмірів, потужності, ваги та будівлі. Розглянемо, у чому правильний вибір цього пристрою.

Магніти поділяються на дві категорії: односторонні та двосторонні. У другого різновиду обидві сторони є робітниками, тому його вартість на порядок вища за односторонню модель.

Вага пошукових магнітів варіюється від 200 до 4 кілограм. Велику роль відіграє сила тяжіння, за допомогою якої на дні водоймища можна знайти багато цікавих дрібниць. Якщо магніт має силу тяжіння в 100 кг, то максимальна вага речей, піднятих на поверхню, варіюватиметься від 7 до 10 кг.

Щоб знайти цінні та цікаві речі, необхідно купувати магніт із силою тяжіння від 200 до 400 кг. Для професійних пошуків оптимальним варіантом стане виріб, сила тяжіння якого становить від 600 до 800 кг. На нього можна «зловити» такі об’ємні предмети, як мотоцикл, автомобіль та багато іншого.

Особливості вибору пошукового магніту: що потрібно знати

Купуючи цей пристрій, слід пам’ятати про те, що золото або інші кольорові метали на нього ви не зловите, оскільки магніт адаптований на притягування заліза та його сплавів. «Рибними» місцями будуть ті, де постійно знаходиться велике скупчення людей.

У продажу можна знайти багато різновидів пошукових магнітів, але найпопулярнішими моделями є:

  1. Forceberg F-200. Плюси магніту – невелика вага та відмінна сила тяжіння;
  2. Redmag F-200 підходить для пошуку знахідок не тільки у воді, а й ґрунті, будівельному смітті;
  3. Суперсила F-300 сподобається новачкам, він легко впорається з пошуком металевих предметів у стоячій воді. Вага магніту не більше 2 кг;
  4. Nepra F-200. Ця модель зазнала апгрейду і тепер не боїться корозії. Підходить для роботи у водоймах із плином.

Найпоширенішими знахідками є металеві вироби: ключі, цвяхи, боєприпаси. Остання категорія досить небезпечна, її краще залишити на дні. За це можна одержати статтю кримінального кодексу.

You may also like

© NewsGary.com 2018-2023. All Right Reserved.